Hoe kwam LSV Hotshots tot stand ?
In 2011 begon Patrick met een paar vrienden de luchtschietsport te beoefenen bij schietsport centrum IDC te Baexem. Dit beviel zo goed dat er steeds meer mensen mee gingen doen. Dankzij een motorongeluk in 2012 zat hij ineens een lange tijd thuis, waardoor het idee ontstond om er een vereniging van te maken, compleet met een website en een forum. Met alle toenmalige leden werd er gestemd over de naam, en werd de naam LSV Hotshots gekozen. De dag daarna (8 mei 2012) werd de domeinnaam geregistreerd, en was LSV Hotshots geboren !

Wat doen wij ?
LSV Hotshots is een luchtschutters vereniging in Midden Limburg waar de nadruk niet ligt op het punten schieten, maar een gezellige avond met mede luchtschutters waarmee we in een ontspannen sfeer de schietbanen op gaan.

 • Wij organiseren een reeks vaste schietavonden (shoots), namelijk elke vrijdag avond.
 • Deze shoots zijn echter niet verplicht om bij te wonen, als je lid wordt van LSV Hotshots kun je op alle dagen dat schietsport centrum IDC open is, komen schieten. Het idee achter de geplande shoots is om net dat beetje extra club gevoel te creŽren voor de leden, op deze avonden komen meestal de meeste leden wel even langs.
 • Ook proberen we ieder jaar een uitstapje te organiseren naar een andere schiet vereniging.
 • Aan het einde van het jaar organiseren we ook nog onze "eindejaarsshoot". Voor de drie beste schutters valt er dan een mooie beker te winnen, en voor ALLE deelnemers wordt er ook nog een leuke goodiebag geregeld, zodat niemand met lege handen naar huis gaat !
 • Je kunt bij ons met alle soorten buksen terrecht die er zijn, alleen mogen de te zware buksen niet op de 10 meter luchtbaan schieten. Wel kunnen wij met deze buksen terrecht op de 25 meter VuWa baan.


 • Wat kost het ?
  Je kunt lid worden van onze vereniging voor slechts 25 euro per kalenderjaar. Deze loopt van 1 Januari t/m 31 December. Dit betekend dat als je dus later instapt, je ook gewoon 25 euro betaald tot 31 December.
  Dit bedrag kun je contant voldoen tijdens 1 van de clubavonden, of overmaken op onze bankrekening : NL74ABNA0809731754, op naam van LSV Hotshots OF op naam van P. Schipper, dit is een beetje afhankelijk van de bank die je zelf gebruikt.
  Als nieuwkomer kun je 3 keer gratis en geheel vrijblijvend komen schieten om eens de sfeer te proeven.
  Voor 5 euro borg kun je een ledenpas krijgen waarmee je tevens makkelijk naar binnen komt bij schietsport centrum IDC.

  Meer informatie
  Voor meer informatie of een afspraak om eens een kijkje te komen nemen kunt contact opnemen met Patrick, via telefoon (0644111883) of via mail : lsvhotshots @ hotmail.com.

  Kom gerust eens langs, en natuurlijk mag je je eigen buks meenemen !